0

Loading ...
pasiune, emotie, poveste

Vom crea împreună, pentru a imortaliza frumusețea pe care numai pasiunea ar putea să o facă vreodată.

Povestea mea

De ce Fotograf?

Sunt Ștefan, scriitor de povești cu lumină, pasiune, creativitate și emoție. Fotografia este pasiunea mea. Pentru a cunoaște și a vedea oamenii așa cum sunt, permit misterului să se dezvăluie în fotografiile pe care le fac. Sunt pasionat de a crea imagini la fel de unice ca oamenii din fotografii.
Pentru că imaginile sunt puncte de legătura între obiecte și oameni, relațiile dintre trecut și prezent sau poate chiar un viitor pe care ți-l poți imagina.

Serviciile mele

Fotografia de portret

Dacă deschidem un dicționar, vom găsi portretul definit drept o pictură, un desen, o sculptură, o fotografie sau o altă formă de reprezentare a unei persoane în care expresia și fața acesteia sunt predominante.

FOTOGRAFIA DE NUNTĂ

Fotografia de nuntă este un tip aparte de fotografie. In fotografiile de nuntă sunt suprinse momentele ce preced petrecerea de nuntă, cununia religioasă si civilă, poze de la intalnirea mirelui cu mireasa, acasă la mireasă, dar si cele din timpul recepției si cununiilor.

fotografia de botez

Fotografia de botez poate începe la tine acasă cu o mică ședință foto cu părinții și bebelușul. Această ședință foto se realizează cu 2-3 ore înainte de botez și include toate detaliile și momentele importante ale pregătirii pentru botez: fotografii de familie, fotografii naturale și sincere cu bebelușul.

Fotografia de evenimente

În afară de nunți, există clase mai largi de evenimente care merită recunoscute ca gen separat de fotografie. De exemplu, evenimente corporative, concerte, parade și alte sărbători contează ca fotografie de eveniment. Vă puteți aștepta la imprevizibilitate și scene cu ritm rapid – dar și interacțiuni umane interesante și uneori (ca în cazul fotografiilor concertului) lumină foarte bună. Fotografii de eveniment calificați sunt capabili să transmită emoții, astfel încât spectatorii să poată retrăi momentul.

reclamă comercială

Fotografierea oamenilor pentru o reclama comercială este destinată să vândă un produs, în special prin reclame și chiar fotografii de stoc. Fotografii comerciali adesea surprind pur și simplu produsele înșeși, deși acest lucru voi acoperi mai târziu în acest articol; oamenii sunt astăzi foarte des folosiți în campaniile publicitare. De obicei, țelul fotografiei comerciale este de a crea imagini care să se potrivească cu emoțiile și mesajul pe care marca în cauză încearcă să-l transmită. Acești fotografi au nevoie de abilități speciale în iluminarea și vizualizarea studiourilor pentru a face planul clientului să devină realitate.

fotografie de produs

O altă ramură a fotografiei comerciale este fotografia de produs, unde de obicei fotografiați într-un studio cu iluminare atentă pentru a accentua produsul în cauză (deși uneori în aer liber sau în locație). În același mod ca portretul comercial, scopul unui fotograf de produs este acela de a se potrivi cu viziunea companiei în cauză. Brandul produselor de exterior va avea nevoi diferite față de un brand de stil de viață de înaltă calitate, chiar dacă ambele vând același tip de produs de bază, cum ar fi îmbrăcăminte sau rucsacuri.

FOLLOW US
Dark
Light